Wisseling in landelijke leiding

Gepubliceerd: 15 januari 2017

De leiding over het prachtige werk van White Eagle in Nederland is in de afgelopen maanden in handen geweest van Elly Sterrenberg. Met veel toewijding heeft zij zich samen met Jozefa Kangur en Karin Slijkhuis aan de taken behorend bij het leiderschap gewijd. Helaas blijkt nu dat het voor haar niet mogelijk is om deze taken te blijven combineren met haar drukke full time baan en legt zij haar rol neer. Een lastige beslissing, maar gelukkig hebben Jozefa en Karin in het afgelopen jaar met haar kunnen samenwerken en hebben zij de uitnodiging van White Eagle aangenomen om nu samen het leiderschap op zich te nemen.

Jenny Dent, mother van de lodge wereldwijd nodigt ons uit om deze wisseling in de leiding met vertrouwen tegemoet te zien: ‘Ik weet dat ook jullie je persoonlijke liefde en steun zullen geven, nu ze het prachtige werk van White Eagle voorwaarts helpen in Nederland, in een tijd van grote gelegenheden nu de hele wereld zo in nood is.’

We danken Elly voor haar positieve en geïnspireerde bijdrage en we wensen Karin en Jozefa veel wijsheid, vertrouwen en plezier in hun werk.

Hein Fleuren, voorzitter van het WE-bestuur in Nederland