White Eagle Ontmoetingsdag

Gepubliceerd: 15 maart 2015

op zaterdag 30 mei in Hengelo

De jaarlijkse traditie wordt voortgezet! De groep Hengelo heeft het initiatief genomen om een ontmoetingsdag te organiseren: een ontspannen dag waarbij iedereen welkom is om zich te laten inspireren door de boodschap van White Eagle. Deze traditie is ontstaan doordat we elk jaar een themadag organiseren rondom de geboortedag van Minesta, Grace Cooke.

Dit jaar zal het thema ‘Broederschap en Dienstbaarheid’ zijn. Het thema vormt de leidraad voor onze ontmoeting met elkaar onder de zespuntige Christusster.

Het voorbereidingsteam nodigt je van harte uit om naar deze dag te komen in het mooie Twente. Of misschien zelfs om er het weekend door te brengen.

De bijeenkomst op zaterdag vindt plaats in het prachtig gerenoveerde Nivoncentrum, waar de groep Hengelo ook de maandelijkse diensten houdt.
Meer informatie volgt in april, maar reserveer nu alvast deze datum!

De initiatiefnemers, Karin Slijkhuis en Jozefa Kangur (welodgehengelo@live.nl), kijken uit naar een mooie en warme ontmoeting onder het stralende Licht van de Ster! Alle hulp in de vorm van visualisatie van deze dag in het Licht is welkom…