Brugge 28 juni: Bewust zijn van overvloed

Gepubliceerd: 15 juni 2015

Zondag 28 juni 2015 is Astra Ferro in Brugge. Zij verzorgt dan een dag over Awareness of Abundance. Astra is hoofd van het genezingswerk (healing) in Engeland en zij zal die dag ingaan op de overvloed die ons omringt: we zijn rijker dan we denken!

De dag staat open voor iedereen en duurt van 10.30 tot 17.00 uur. Vanaf 10.00 uur staan de koffie en de thee klaar. We vragen je om zelf een lunchpakket mee te nemen. Graag vooraf aanmelden bij Mieke Vandecasteele: whiteaglebrugge@hotmail.com. De kosten bedragen 30 euro. Locatie: Moerkerksesteenweg 118, Sint-Kruis Brugge.

Inhoud
Binnenin ons ligt de kracht om ons leven te veranderen. We kunnen overvloed aantrekken en al wat mooi, waar en goed is. Door spiritueel begrip kunnen we ons de kennis herinneren dat we rijk zijn aan spirituele kwaliteiten. We kunnen die kennis terug onthullen en dit zal ons in staat stellen om goede en ware gebeurtenissen in ons leven aan te trekken.

In deze workshop zullen we door een innerlijk meditatief proces, reflectie en groepswerk leren hoe we overvloed kunnen aantrekken in ons leven.

Praktisch
Astra spreekt op een heel duidelijke en eenvoudige manier Engels. De meeste mensen zijn verrast hoe gemakkelijk ze Astra begrijpen, misschien omdat het eerder begrijpen met het hart is dan begrijpen met het intellect. Om het verhaal van Astra vlotter te laten verlopen is er geen simultane vertaling. Op vraag vertalen we graag waar verheldering nodig is. Neem gerust contact op als je hierover nog vragen of bedenkingen hebt.