Meditatie voor Syrië en Irak: maandag 12-12 om 12.00 uur

Gepubliceerd: 3 december 2016

We weten zeker dat je het conflict, dat het Midden-Oosten verscheurt, in je dagelijkse gebeden in de Ster houdt, maar we voelen nu van White Eagle dat hij ons vraagt om ons speciaal voor deze taak als gemeenschap te verenigen.

Van harte nodigen wij je uit om je op maandag 12 december om 12.00 uur met ons te verbinden in een Ster-meditatie voor de mensen in Syrië en Irak. Door als een gemeenschap in de geest samen te werken op de innerlijke niveaus kunnen we echt een verschil maken; met de Ster heeft White Eagle ons een symbool van grote schoonheid, kracht en liefde gegeven.

Hier, in de tempel in New Lands zullen we een speciale noenafstemming houden waarbij we ons innerlijk verbinden met leden en vrienden in binnen- en buitenland. Verbind je alsjeblieft in gedachten met ons.

We vragen je slechts 15 minuten hiervoor vrij te willen maken waarbij je de onderstaande woorden kunt gebruiken; maar voel je vrij contact te maken met de Ster op de manier die voor jou het beste is. Indien jouw praktische omstandigheden het niet mogelijk maken om 15 minuten vrij te maken, zie dan alleen het beeld van de Ster en houd de bevolking van Syrië en Irak in de Ster gedurende de tijd die je beschikbaar hebt.

We brengen onze uiterlijke gedachten tot rust en openen onze harten voor de zegen van de Christusster. Het is een perfecte Ster van de Christusliefde, vriendelijk en onweerstaanbaar in haar kracht.

We verbinden ons met allen die deelnemen aan deze afstemming, en als een grote gemeenschap houden we alle bewoners van Syrië en Irak in het hart van de Ster.

We zien in het licht van de Ster alle vluchtelingen en allen die lijden.

We houden speciaal alle kinderen in de omhullende, beschermende liefde van de goddelijke Moeder.

We houden ook in de Ster iedereen in de internationale gemeenschap die de macht heeft iets te veranderen….  We zien alle harten en het denken aangeraakt en geïnspireerd door de Ster en we zien de engelen van de Christusster-cirkel. We zien de Ster van liefde en vrede triomferen……..

Concentreer je nu gedurende een aantal minuten op de Ster.

Dank je lieve vriend(in) voor het samen deelnemen aan dit speciale, innerlijke werk. White Eagle vraagt ons om er tijdens ons werk bij stil te staan dat liefde en vrede de ware realiteit zijn.

Astrologisch maken de Zon (het licht van de geest) en Saturnus (de kracht van gefocuste gedachten) op 12 december om 12.00 uur een conjunctie met Jupiter in de Lodge-horoscoop van 1936 zodat dit moment een speciale gelegenheid is.

We willen alle Facebook-vrienden van de Lodge vragen deze meditatie te delen op Facebook.

Met liefdevolle gedachte en bemoediging,

Jenny Dent, mother van de White Eagle Lodge wereldwijd