Liefde en wijsheid

Gepubliceerd: 16 augustus 2016

Voor de meeste mensen begint het einde van de vakantieperiode te naderen. Na deze tijd van rust en ontspanning kijken we uit naar het komende seizoen. Nieuwe bijeenkomsten staan ons te wachten, o.a. een landelijke dag op zaterdag 8 oktober (waarover later méér)

Er gebeuren veel dingen om ons heen die ons angstig en onzeker kunnen maken. Maar juist op die momenten is het nodig ons met het Licht te blijven verbinden en heel veel Licht door te geven. Ook nu weer nodigen we je uit om deel te nemen aan die positieve levenswijze waar White Eagle keer op keer over spreekt.

Vooruitlopend op alle ontmoetingen in het nieuwe seizoen willen we je graag enkele van zijn wijze woorden meegeven:

Liefde is magisch en liefde is de Zon in je hart, de Zoon die leven geeft en de Schepper is. Liefde lost alles op. Als je slechts één maal één ziel kan helpen die liefde te laten voelen in zijn of haar hart dan ben je werkelijk een ware broeder en een dienaar van de levende God. Bedenk evenwel dat liefde niet zonder wijsheid gaat. Er is voor alles een tijd en een plaats – de tijd van de Heer. Leer wanneer je stil moet zijn en wanneer je moet spreken, spreek dan met de stem van de Liefde.’

namens de landelijke leiding van de WE-lodge,
Elly Sterrenberg