De kracht van een positieve Ster-gedachte

Gepubliceerd: 21 januari 2019

Jenny Dent’s spiritual blog
Ik schrijf dit net na onze Nieuwjaarsdienst in de tempel van de New Lands, waarin onze aandacht vooral gericht was op de tijd waarin we samen met veel volgers van de White Eagle’s boodschappen over de hele wereld op de Ster afgestemd waren. Deze tijd van afstemming hebben we gebruikt om te bidden voor vrede en verlichting van al het lijden veroorzaakt door oorlog, en voor het volk van Jemen in het bijzonder.

Wanneer veel mensen hun positieve gedachte en goede wil op een lijn brengen, vooral als ze zich verbinden met de werkelijk magische kracht van de Ster, geloof ik dat er geen limiet is aan wat kan worden bereikt. Zoals Mary Poppins zegt (in de prachtige nieuwe film, Mary Poppins Returns): “Alles is mogelijk!”

De lessen van White Eagle bevestigen voortdurend de kracht van positieve gedachten en ik heb hier na de dienst over gesproken toen de goede voornemens ter tafel kwamen. “Leef met de creatie van schoonheid in je denken”, zegt White Eagle, “Wat je vandaag denkt, word je morgen zelf. De kracht van het denken is de scheppende kracht van al het leven. Terwijl je denkt, word je dus, en creëer je de condities die je omringen. Leer om goede gedachten te gebruiken. Als je een betere wereld zou willen, maak die nu, op dit moment voor jezelf in je denken.

Ik ben opgegroeid met de gedachte “De Ster is een schepper van wonderen” en ik heb veel voorbeelden gezien in mijn eigen leven en in de White Eagle Lodge. De bouw van de tempel in New Lands was op zich al een wonder: een voorbeeld van veel mensen die samenwerken met een gedeelde visie. Ik weet dat er nog veel meer wonderen zullen volgen in de komende jaren, en onze nieuwe tempel voor de nieuwe tijd van de broederschap van al het leven zal er een van zijn!

Jenny Dent is mother van de WE-lodge wereldwijd