Bewust zijn van overvloed

Gepubliceerd: 7 april 2015

 

Zondag 28 juni vindt in Brugge een open dag plaats met Astra Ferro. Zij zal spreken over ‘Awareness of Abundance: we are richer than we think’, oftewel Bewust zijn van overvloed: we zijn rijker dan we denken. De dag begint om 10.00 uur met koffie en thee, het programma start om 10.30 en duurt tot 17.00 uur. Locatie: Moerkerksesteenweg 118, Sint-Kruis Brugge

Binnenin ons ligt de kracht om ons leven te veranderen. We kunnen overvloed aantrekken en al wat mooi, waar en goed is. Door spiritueel begrip kunnen we ons de kennis herinneren dat we rijk zijn aan spirituele kwaliteiten. We kunnen die kennis opnieuw onthullen en dit zal ons in staat stellen om goede en ware gebeurtenissen in ons leven aan te trekken.

In deze workshop zullen we door een innerlijk meditatief proces, reflectie en groepswerk leren hoe we overvloed kunnen aantrekken in ons leven.

Astra spreekt op een heel duidelijke en eenvoudige manier Engels.  De meeste mensen zijn verrast hoe gemakkelijk ze Astra begrijpen, misschien omdat het eerder begrijpen met het hart is dan begrijpen met het intellect. Om het verhaal van Astra vlotter te laten verlopen is er geen systematische vertaling.  Op vraag vertalen we graag waar verheldering nodig is.

Neem gerust contact met me op als je hierover nog vragen of bedenkingen hebt.

Inschrijven, liefst vóór eind april 2015, door storting van 30 euro op rekeningnummer BE 71 7554 7919 1369, (BIC AXABBE22) met vermelding ’28 juni dag met Astra’.

Als het financiële voor jou een probleem is, aarzel dan niet om met mij contact op te nemen. Gelieve een lunchpakket mee te brengen.

Mieke Vandecasteele,
whiteaglebrugge@hotmail.com
tel. 0032 (0)50-35 94 82