Aandacht voor de Zonnewende

Gepubliceerd: 19 juni 2017

Woensdag 21 juni om 4:24 uur gaat de Zon het waterteken Kreeft binnen. Deze periode rond de Zomerzonnewende is een bijzondere tijd. White Eagle vertelt ons: ‘Probeer je in de periode van de Zonnewende vaker terug te trekken, weg van de zorg en aantrekkingskracht van het aardse leven, en verhef je bewustzijn tot de Werelden van de Geest. Wees stil … en probeer het Lichtpunt in je hart te vinden … ontvang in je hart de glorieuze uitstroming vanuit het hart van de Zon … en wordt een krachtig kanaal dat Licht en Liefde uitstraalt naar de hele mensheid.’

Verder willen we je van harte uitnodigen om op zondag 25 juni (Earthealingday at Solstice time) je te verbinden met onze White-Eagle-vrienden over de hele wereld in een wereldwijde afstemming op de ChristusSter. Onze Lodgemoeder, Jenny Dent, laat weten dat veel White-Eagle-groepen over de hele wereld een bijzondere bijeenkomst gepland hebben voor deze dag. Als je wilt, dan kun je je in gedachten bij hen aansluiten en je op de magische uren 3, 6, 9 of 12 verbinden met de Ster. Open je hart voor de schitterende Ster die haar stralen schenkt aan onze aarde, haar wateren, haar atmosfeer en het leven de natuur dat de aarde ondersteunt.

In ons hart en in onze gebeden houden we het beeld van de planeet Aarde, gezuiverd, geheeld en in balans. Moge Gods zegen op dit werk rusten.

Jozefa Kangur
Karin Slijkhuis
landelijke leiding in Nederland