1 juli: landelijke ontmoetingsdag

Gepubliceerd: 2 juli 2018

Een zacht briesje stroomde door de open deuren van de gemeenschapszaal in Vijlen naar binnen, om zo’n 50 vrienden van White Eagle verkoeling te brengen op een dag vol warme ontmoetingen. Na het genieten van de Limburgse gastvrijheid-met-vlaai en heel veel ander lekkers mochten de aanwezigen meedoen met een ontspannen dans waardoor een sfeer van lichtheid ontstond. Het Licht werd versterkt door de noendienst, waarbij de ster boven de bijeenkomst geplaatst werd en het licht werd uitgezonden.

In de middag volgden een informatieve lezing over voeding, een praktische handreiking vanuit de aanwijzingen van White Eagle voor situaties waar iedereen wel mee te maken krijgt en een uitleg over de flower of life.
Een vol programma, misschien juist ook door alle gesprekjes, omhelzingen en herkenning, werd mogelijk gemaakt door de inzet van velen! Door alle zomerse bloemen, de tastbare en de bloemen die opbloeiden in de contacten, zal deze dag nog wel even zijn uitwerking hebben in de harten van de aanwezigen.