Breda / Etten-Leur

Wees niet bezorgd over uiterlijke gebeurtenissen in je dagelijks leven, maar zend vibraties van liefde en schoonheid uit vanuit je diepste zelf om zo de toekomst te creëren. De dag van vandaag is slechts belangrijk in zoverre je reactie op de gebeurtenissen iets creëert voor toekomstige groei en harmonie.

Elke vierde zaterdag van de maand is er een viering in Breda. Je bent welkom  vanaf 13.40 uur, de viering begint om 14.00 uur. Voor actuele data zie Agenda. We stellen aanmelding vooraf op prijs. De lokatie is 2-hoog en er is geen lift. Parkeren in de omgeving is gratis.

De diensten bij de feestdagen vinden plaats op dinsdagmiddag in Etten-Leur. Je bent welkom bij Jenny Dunnewind, Schimmelpennincklaan 7, 4871 GC Etten-Leur, 076-5810871, jgd@casema.nl. Graag tevoren aanmelden.

Wil je meehelpen met healing-op-afstand, dan kun je op dinsdag aan het einde van de ochtend aansluiten bij een groepje in Breda. Meer informatie is te verkrijgen bij Marian Verhoeven.

Over healing op afstand voor dieren kun je contact opnemen met Miranda Smarius, Ferdinand Bolstraat 40, Oosterhout, 0162-451901, miranda.smarius@kpnmail.nl.