Meditatie voor Syrië, Irak en Jemen, 2-2-2017 12.00 uur

Gepubliceerd: 26 januari 2017

We nodigen je uit om samen met duizenden vrienden van White Eagle op donderdag 2 februari om 12 uur ’s middags af te stemmen op de innerlijke lichtniveaus en de volkeren van Syrië, Irak en Jemen in de ChristusSter te houden, ons symbool van grote schoonheid, kracht en liefde. White Eagle vraagt ons samen te komen op hartsniveau omdat deze focus heel krachtig kan zijn en een verschil kan maken in het leven van veel mensen.
We vragen je 15 minuten van je tijd, maar korter mag ook, om je de Ster voor te stellen en om de inwoners van Syrië, Irak en Jemen in het stralende licht te houden.

Je kunt daarbij de volgende woorden  gebruiken:

We brengen onze uiterlijke gedachten tot rust en openen onze harten voor de zegen van de Christusster. Het is een perfecte Ster van de Christusliefde, vriendelijk en onweerstaanbaar in haar kracht. We verbinden ons met allen die deelnemen aan deze afstemming, en als een grote gemeenschap houden we alle bewoners van Syrië, Irak en Jemen in het hart van de Ster. We zien in het licht van de Ster alle vluchtelingen en allen die lijden. We houden speciaal alle kinderen in de omhullende, beschermende liefde van de goddelijke Moeder.

We houden ook in de Ster iedereen in de internationale gemeenschap die de macht heeft iets te veranderen….  We zien alle harten en het denken aangeraakt en geïnspireerd door de Ster en we zien de engelen van de Christusster-cirkel. We zien de Ster van liefde en vrede triomferen……..

Dank je lieve vriend(in) voor het samen deelnemen aan dit speciale, innerlijke werk. We willen alle Facebook-vrienden van de Lodge vragen deze meditatie te delen op Facebook.
Met liefdevolle gedachte en bemoediging,

Jenny Dent, mother van de White Eagle Lodge wereldwijd

Op 2 februari vieren we het feest van het Licht, het oude Christelijke ‘Maria Lichtmis’ dat halverwege de kortste dag en de lente-equinox valt, het moment waarop dag en nacht even lang zijn.