Lieve vrienden

Gepubliceerd: 19 maart 2020

Onze wereld ziet er sinds twee weken ineens heel anders uit. We hopen dat jullie je niet al te ongerust maken, hoe moeilijk misschien ook…  Juist in deze tijden wordt er van ons gevraagd niet in de angst te schieten maar de weg van liefde en vertrouwen te bewandelen!
White Eagle zegt hierover: ‘Houd altijd de liefde, de genade en de waarheid van God voor ogen. Richt je vertrouwen op de onzichtbare krachten. We vragen je echt dit te doen, omdat deze onzichtbare krachten je helpers zijn. Deze krachten zijn eeuwig en spelen een essentiële rol in je leven, je ontwikkeling, je ontplooiing en in je relaties.’ (Uit: de Inner Teachings)

Er is ook veel positiefs te melden: de lucht is de laatste tientallen jaren niet meer zo schoon geweest. Vele honderdduizenden mensen hebben zich aangemeld als vrijwilliger. Er is een grote verbondenheid en veel waardering voor elkaar. Veel mensen staan klaar voor anderen, op welke manier dan ook.

Voor maart en april zijn al onze activiteiten afgelast. Zie het maar als een mooie mogelijkheid om je werk in stilte te doen en daardoor een groot Licht-netwerk op te bouwen. Het is fijn als je Licht wilt uitzenden naar iedereen die hulp nodig heeft of hulp verleent; maar ook naar iedereen die persoonlijk in de problemen komt doordat bijvoorbeeld werk wegvalt.

Voor nu een krachtige Lichtgroet, liefs, en veel sterkte in deze verwarrende periode!

Emilia & Hein