Een nacht onder de sterren

Gepubliceerd: 5 oktober 2019

Jenny Dent’s spiritual blog

Bij toeval keek ik zaterdag naar een nieuwsprogramma en wat mij het meest interesseerde, was de aanmoediging die werd gegeven, vooral aan jonge mensen, om de schoonheid van ons platteland te ontdekken en ‘een nacht onder de sterren’ door te brengen!

Het rapport volgde meteen op een artikel over de geweldige tiener, Greta Thunberg, die op het hoogste niveau zo’n goed werk verricht. Zij strijdt voor meer bewustzijn en voert daadwerkelijk actie tegen de opwarming van de aarde.

De nieuwe generatie jonge mensen, van wie ik zeker weet dat ze zeer wijze, oude zielen zijn, die reïncarneren in deze tijd vol grote kansen, zijn zeker onze wegwijzers. Het is hun doel om verder te gaan op het pad van broederschap.

Het idee om meer tijd buiten in de natuur en onder de sterren door te brengen, deed me natuurlijk meteen denken aan White Eagle en een aantal van de prachtige lessen die hij ons tijdens zijn leven als oorspronkelijke bewoner van Amerika heeft gegeven.

Ik heb zijn boek EARTH HEALER nu open en lees deze woorden (p. 67) in de New Lands-tempel op zondag tijdens onze Peace Day:

‘Laten we God in stilte aanbidden onder de prachtige sterrenhemel; laten we ons verenigen met de geesten van de lucht, het vuur, het water en de prachtige aarde. De vrede van eeuwige liefde en harmonie vult ons wezen. We ontvangen Gods zegen met nederige dankbaarheid.’

Jenny Dent, mother van de Lodge wereldwijd