Begin van de advent

Gepubliceerd: 30 november 2018

Na de donkere novembermaand schuiven de dagen nu langzaam op richting Kerst. De laatste vier zondagen voor Kerstmis vieren we de advent. Het is de voorbereidingstijd waarin we toeleven naar het licht van het Kerstfeest, het feest waarbij we de geboorte van het Christuskind vieren. Het Christuskind wordt ook wel de Vredevorst genoemd, en nauw verbonden met dit begrip is de onschuld.

De advent is een uitnodiging om je heel aandachtig voor te bereiden op de komst van de eeuwige Vrede in je bewustzijn. Een vrede die voelbaar kan zijn, hoe ons leven er in de aardse vorm ook mag uitzien. White Eagle vertelt ons dat we de Goddelijke Liefde bereiken via de warme menselijke liefde: dat is onze leerschool, ons oefenterrein. Velen onder ons weten wel dat dit ook een uitdaging kan zijn, juist in de drukke tijd voor de kerstdagen!

We nodigen je uit om deze komende adventtijd bewust bezig te zijn met innerlijke vrede: een vrede die er altijd is, wat er ook maar buiten en ook binnen je gebeurt. Het is je gegeven deze dragende kracht die altijd aanwezig is te voelen, want je draagt de Goddelijke vonk die je Vader-Moeder God je gaf bij je.

Probeer je aandacht in deze tijd meer dan ooit op de Ster gericht te houden. Volg de Ster naar de geboorteplaats van vrede en onschuld in je hart.

Wij wensen je dat je de vreugde mag voelen en ervaren die de uitstorting van Christus-Licht in deze tijd met zich meebrengt!

Met liefde,

Emilia en Hein, leiders WE Nederland